Переваги й недоліки рулонних штор

У цій статті розглянемо переваги й недоліки рулонних штор. Який вид штор вам найбільше підійде. Яким деталям необхідно приділяти увагу при покупці.

Рулонні штори сьогодні широко використовуються не тільки в житлових приміщеннях, але й в офісах, автосалонах, басейнах, торговельних комплексах. Полотно штори може скручуватися в рулон над віконним або дверним проет – така конструкція дозволяє заощаджувати місце, тому що в згорнутому виді полотно звивається в ролик невеликого розміру. Рулонні штори (тканинні ролети) відкривають більші можливості для декору приміщень – безліч варіантів розцвічення тканин, мають різну світлопроникність, дозволяють створювати дуже цікаві варіанти оформлення.

Інтернет-Магазин рулонних штор «Alfa Decor» пропонує великий вибір готових виробів по самих доступних цінах. Тут ви зможете підібрати модель, яка буде в точності відповідати розмірам вікна у вашій квартирі!

Переваги рулонних штор

Основною перевагою рулонних штор є їхні особливі властивості. Тканини, які використовуються в шторах, стійкі до перепадів температур, можуть служити тепловим екраном, який не дає приміщенню нагріватися від сонячних променів і мають пиловідштовхуючими властивостями. Рулонні штори можна поєднувати зі звичайними портьєрами й іншими елементами інтер'єру. По конструкції штори розділяються на рулонно-касетні, касетні й свободновісящая.

Керування шторами здійснюється за допомогою:

- електропривода;

- ручного шнура;

- пружинного механізму.

Недоліки рулонних штор

Яскраво виражених конструктивних недоліків тканинні ролети не мають. Проте, сьогодні в продажі можна знайти штори, які можуть бути виготовлені з неміцних комплектуючих, що згодом приведе до поломки деяких деталей. При виборі штори необхідно вибирати виробу, що зарекомендували себе виробників – такий підхід забезпечить довгий строк експлуатації штори.

Іноді в рулонних шторах використовується тканину, яка усмоктує заходи. Такі штори не можна використовувати на кухні, тому що тканина, з якої вони виготовлені, не призначена для прання.

Якщо рулонна штора закріплена на рамі вікна, те це може привести до того, що кватирка або стулка вікна не буде відкриватися. Тому найкраще монтувати рулонні штори безпосередньо над віконним проет.

Створення інтернет магазину і технічна підтримка — Etechs. © 2014—2024 АльфаДекор. Використання матеріалів цього сайту можливо тільки з посиланням на джерело.Карта сайта